Не е наличен

100% натурален, естествено ферментирал продукт на марката Натурал Факторс. Коензим Q10 съдържа единствено натурални транс изомери, идентични с тези в човешкото тяло. Притежава мощна антиоксидантна активност, благодарение на която допринася за защитата на организма от вредното въздействие на свободните радикали. Действа като широкоспектърен антиоксидант, който неутрализира вредния ефект от окислителните реакции в клетките и спомага за предпазването на здравите клетки от увреждания. Допринася за поддържането на млада и здрава кожа. Коензим Q10 осигурява енергия за протичането на жизнено важни процеси в човешкия организъм и допринася за забавянето на процесите на стареене. Има много благоприятно въздействие върху сърцето и сърдечно-съдовата система. Не съдържа консерванти, изкуствени оцветители и аромати. Предлага се в удобна опаковка от 60 капсули.

 

Идентификатор: Категория: Производител: Листовка:

При наличие на оксидативен стрес и преждевременно стареене:

Ако често сте уморени, страдате от главоболие и проблеми със съня, имунитетът ви отслабва, кожата ви е преждевременно състарена, вероятно в тялото ви има излишък на свободни радикали. Става въпрос за т. нар. оксидативен стрес, който може да доведе до сърдечносъдови и ендокринни проблеми, , дегенеративни изменения и др.

Основните рискови фактори, преразполагащи към натрупване на свободни радикали в организма, са интензивният физически и психоемоционален стрес, лошото хранене, тютюнопушенето и злоупотребата с алкохол, замърсената околна среда и др.

 

Коензим Q10 допринася за защитата на организма от вредното въздействие на свободните радикали. Неутрализира вредния ефект от окислителните реакции в клетките и спомага за предпазването на здравите клетки от увреждания.

Коензим Q10 въздейства благоприятно върху сърцето и сърдечно-съдовата система, и може да бъде от полза при повишени нива на кръвното налягане.

Коензим Q10 осигурява енергия за клетките, намалява уморяемостта и повишава жизнения тонус.

Коензим Q10 спомага за забавяне на прежевременното физиологично стареене и поддържането на млада и здрава кожа.