ФИЛОРГА SKIN-ABSOLUTE 50мл.
Не е наличен

Този дневен крем против стареене на марката Filorga изглажда бръчките и фините линии, намалява пигментацията и възстановява ДНК уврежданията. Кремът Skin-Absolute на Филорга е разработен по иновативна формула, съдържаща комплекс от ензими, Photolyase и бял сапфир, улавя UV и инфрачервените лъчи през деня и ги трансформира в енергия за кожата. По този начин се активират клетъчните процеси и се забавя стареенето на кожата. Photolyase, извлечен от синьо водорасло, стимулира възстановителните процеси за поправяне на ДНК щетите в кожата и противодейства на процесите на стареене от първоизточника. Белият сапфир и фруктаните възвръщат мигновено блясъка на лицето и го запазват продължително време. Сапфирът улавя светлината, отразява я равномерно и я прави сияйна. Ексклузивният NCTF ® комплекс и хиалуронова киселина изпълват кожата. Предлага се в опаковка от 50 мл. 
 

Идентификатор: 19949 Категория: Производител: Листовка:

Всеобхватен анти- ейдж в четири действия за 30 дни.

Ускорена мулти-корекция на кожата: Extremozymes ® Ензими, улавящи UV и инфраред лъчите през деня, за да ги трансформират в енергия за кожата. Целта е оптимизиране забавените процеси на работа на клетките вследствие на стареенето на кожата за цялостно възстановяване.
Дълготраен подмладяващ ефект: Photolyase, извлечен от синьо водорасло стимулира възстановителните процеси за поправяне на ДНК щетите в кожата и противодейства на процесите на стареене от първоизточника.
Моментален блясък: Бял сапфир и фруктани възвръщат мигновено блясъка и го запазват продължително време. Кожата сияе отвътре навън. Сапфирът улавя светлината и я отразява равномерно.
Дълбока хидратация: Ексклузивният NCTF ® комплекс и хиалуронова киселина изпълват кожата.

Опаковка: 50 мл.