АБОФАРМА-ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ ПРОБИО капс.х15/коластра/
8.50 лв.
Поръчай

Хранителна добавка
Предназначение: Коластрата от крави е дар от природата. Тя е първият източник на хранителни вещества преди млякото. Съдържа 37 естествени имуностимулатори и 8 фактори на растежа. Коластрата съдържа всичките 5 имуноглобулини. Имуноглобулините са големи протеинови молекули, съставляващи над 40% от протеините в кръвния серум. Има пет класа имуноглобулини, които присъстват при всички млекопитаещи, включително и при хората. Всички те започват със съкращението Ig и се различават по между си посредством главни букви A,D E G и М. Всеки има своя собствена уникална аминокиселинна структура и изпълнява специфични функции в тялото. Те се появяват поотделно или заедно в различни комбинации. Всеки вид може да унищожава или обезврежда специфичен агент. Пробиотици се наричат "добрите" бактерии, които участват в нормалното функциониране на чревната среда и допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Имунокол Перфект съдържа специално разработени микрокапсулирани култури от Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум Лонгум, гарантиращи милиарди живи организми без нуждата от специално съхранение.

 

Идентификатор: 560 Категория: Производител: Листовка:

Съставки:    ПДП за възрастни и деца над 6г.             ПДП деца над 1г.

Препоръчителен прием:                   2 капсули/ден     1 капсула/ден
Коластра от крава на прах (35% lgG)    740 mg                  370 mg
Лактобацилус ацидофилус 40 mg(40 млрд. живи бактерии) 20 mg(2 млрд. живи бактерии)
Бифодобактериум Лонгум 20mg(2 млрд. живи бактерии) 10 mg(1 млрд. живи бактерии)
*ДПД-Препоръчителен дневен прием

Начин на употреба: Да се приема с достатъчно количество вода. За по-лесно поглъщане от деца до 3 години изсипете съдържанието на капсулата в напитка или храна. Смесвайте само със студени или хладки течности и храни! Препоръчително е да се приема между храненията. 1 час преди хранене, не на гладно.
Помощни вещества: вода и желатин
Важно: “ИМУНОКОЛ Перфект ПроБио” Коластра е естествен с пробиотик и не може да се предозира. Не е подходящ за хора с алергия към млечния белтък. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Нетно тегло (за една капсула): 500 mg , 15 капсули: 7.5 g e
Съхранение: На сухо и хладно място, до 30 °С, недостъпно за деца.
Този продукт не съдържа съставки от генно модифицирани организми (ГМО)!
Производител: Colostrum BioTec GmbH, Германияза ABOPHARMA
Вносител: “Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис
III” №168,тел: 02/ 955-94-13, www.abopharma.bg
Най-добър до: Виж дъното на опаковката.
Количество: 1 блистер х 15 = 15 желатинови капсули в опаковка