АБОФАРМА-ОМЕГА-3+ВИТ.Е 1000мг.капс.х60 /от сьомга/
10.71 лв.
Поръчай

Предназначение: Балансираните нива на холестерола и триглицериди са от съществено значение за здраво сърце и сърдечно-съдовата система. Важните Омега 3 мастни киселини са ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексаенова киселина (DHA). Само няколко вида храни съдържат тези жизнено необходими съставки. Подходящи са студеноводните риби например: сьомга, херинга, скумрия. Организмът ни не може сам да произвежда Омега-3 мастни киселини, ето защо те трябва да бъдат набавени като част от разнообразното ежедневно хранене. OMEGA 3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло от сьомга, допринасят за нормалната сърдечна функция, за нормалната функция на мозъка и нормално зрение. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Идентификатор: 579 Категория: Производител: Листовка:

Съдържание                    в 1 капсула %ПДП               в 3 капсули %ПДП

Рибено масло сьомга                       1000mg **                          3000 mg **

Витамин Е(D-алфа токоферол)    10 mg a-TE 84                    30 mg a-TE 252

*ПДП - Препоръчителен Дневен Прием

** няма определени стойности
Съставки: Рибено масло от сьомга (18% ейкозапентаенова киселина (EPA) и 12% докозахексаенова киселина (DHA) oмега 3 мастни киселини); Витамин Е (D-алфатокоферол); спомагателни вещества: желатин и глицерол; За поддържане на нормалната функция на мозъка и нормалното зрение дневният прием трябва да е 3 капсули.

Препоръчителен прием: 1 или 3 капсули на ден без да се дъвчи, с повече вода. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на разнообразното ежедневно хранене.
Количество: 3 блистера х 20 = 60 капсули в кутия.
Нетно тегло (за 1 капсула): 1425 mg +/- 10%
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца. Да не се съхранява при температура над 25 С°
Производител: Goerlich Pharma International GmbH, Германия за ABOPHARMA
Вносител: Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис
III” №168,тел: 02/ 955-94-13
Най-добър до: виж дъното на опаковката