АБОФАРМА-АЛОЕ ВЕРА 99.6% нат.сок 500мл.
14.95 лв.
Поръчай

Сокът от сърцевината на Алое Вера е безценен дар от боговете, даващ на тялото скъпоценни градивни вещества. Съдържа около 160 известни съставки полезни за организма. Витамините от група В допринасят за нормалното функциониране на нервната система, за нормалното образуване на червени кръвни телца, за нормалния синтез на цистеин. Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната дейност. Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките. Пантотеновата киселина допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Биотинът допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата, за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за образуването на колаген, за нормалната функция на зъбите, костите, хрущяла и кръвоносните съдове. Витамин С увеличава усвояването на желязото.
Използваното растение Алое Вера(Barbadensis Miller) в този продукт има сертификат от Международния научен съвет за Алое Вера(ASC)!
 

Нетно тегло: 500 ml e, стъклено шише
 

Вносител: Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис III” №168,тел: 02/ 955-94-13, www. abopharma. bg

Идентификатор: 544 Категория: Производител: Листовка:

Съставки: 99.6 % сок от Алое Вера (Barbadensis Miller) контролирано обогатен с витамини (виж таблицата). Киселинен агент: лимонена киселина. Консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат.
Съставки в                                  60мл              100 мл            *ПДП


Алое Вера                                     59,76мл           99,6 мл
Витамин В6(Пиридоксин)               2.4 mg             4mg                 120 %
Витамин В12(Цианокобаламин)      3.6 μg              6 µg                 360 %
Биотин (D-Биотин)                         160 μg              267 µg              107 %
Пантеонова к-на
/Калциев D-пантотенат/                  7.2 mg             12mg                120%
Витамин С /L-аскорбинова к-на/     15 mg               25mg                25%
*ПДП=Препоръчителен Дневен прием


Натуралните съставки са предмет на естествени изменения.

 

Препоръчителен прием: Приемайте 3 пъти на ден по около 20 мл. Пресният сок от Алое Вера е ценна хранителна добавка и е допълнение към един здравословен начин на хранене. Съхранявайте на хладно и тъмно място. Разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте в хладилник. Изконсумирайте в рамките на 14 дни. Може да се приема от диабетици.
Забележка: Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и на здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.
Нетно тегло: 500 ml e, стъклено шише
Производител: Medicura Naturprodukte AG, Burglauer, Германия
Вносител: Техноком Трейд ООД, гр. София, бул.”Цар Борис
III” №168,тел: 02/ 955-94-13, www. abopharma. bg
Най-добър до: Виж етикета или капачката.