БИОДЕРМА NODE - ШАМПОАН ФЛУИД 200мл.
25.40 лв.
Поръчай

Шампоанът за ежедневна употреба от серията Ноде на Биодерма, предназначен за всички типове коса, внимателно и нежно почиства скалпа, придава блясък и еластичност на косата, доставяйки цялостен комфорт пез целия ден. Създаден през 1997, шампоанът е първият продукт на Биодерма, който се грижи за физиологичния баланс на косата и скалпа. Nodé Fluide нежно почиства цялата коса, дори и най-фината, и се грижи за нейния баланс. Патентованият естествен комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) повишава прага на поносимост на скалпа. Създаден с антистатични почистващи агенти, с лек аромат, Nodé Fluide оставя косата блестяща и гъвкава. Продуктът не съдържа натриев лаурет сулфат.

Ползи от продукта:

- Нежно почиства
- Придава блясък и еластичност
- Създаден през 1997, той е първият продукт на BIODERMA. Nodé Fluide се грижи за физиологичния баланс на косата и скалпа.
- С аромат
- Не съдържа натриев лаурет сулфат.

Идентификатор: 2180 Категория: Производител: Листовка:

Ползи от продукта:

Нежно почиства
Придава блясък и еластичност
Създаден през 1997, той е първият продукт на BIODERMA.
Nodé Fluide се грижи за физиологичния баланс на косата и скалпа.
С аромат
Не съдържа натриев лаурет сулфат

Метод на биологично действие:

Nodé Fluide нежно почиства цялата коса, дори и най-фината и се грижи за нейния баланс. Патентованият естествен комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) повишава прага на поносимост на скалпа. Създаден с антистатични почистващи агенти, Nodé Fluide оставя косата блестяща и гъвкава.

Приложение:

Сутрин и/или вечер - всеки ден
Нанесете, като нежно масажирате скалпа.
Изплакнете обилно и повторете действието.