LG CLEANSE FORMULA (ЧЕРЕН ДРОБ И ЖЛЪЧКА ДЕТОКС ФОРМУЛА) 325мг.х90 NATURAL FACTORS
20.10 лв.
Поръчай

Синергична комбинация от четирите най-полезни за черния дроб растения на марката Натурал Факторс. Черният дроб е главният орган, отговорен за защитата на организма от токсини. Стига да се спазва целесъобразен начин на живот, черният дроб изпълнява тази своя функция перфектно. Но в резултат от фактори като лошо хранене, редовна употреба на алкохол, прием на лекарства и др., той се претоварва, уврежда се и не функционира нормално. Ползите на LG Cleanse Formula (Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула) по отношение на черния дроб и жлъчния мехур са:
Проявява силно очистително и противовъзпалително действие.
Благодарение на антиоксидантния си ефект, допринася за защитата на чернодробните клетки от увреждане.
Спомага за намаляване на риска от образуване на камъни в жлъчката.
Допринася за оптималните функции на черния дроб и жлъчния мехур.
Осигурява стабилна защита срещу токсините.
Насърчава отделянето на жлъчка, благодарение на което се оптимизират процесите на храносмилане и обработка на храната.
Оптимизира перисталтиката и оказва леко изразено лаксативно действие, което насърчава пречистването на храносмилателната система.
Допринася за редуциране на високите нива на холестерола.
Тъй като съдейства на черния дроб оптимално да филтрира токсините, може да има благоприятно въздействие и върху състоянието на кожата, особено в случаите на акне, дерматити и др.
Предлага се в удобна опаковка от 90 капсули.

 

 

Идентификатор: 23004 Категория: Производител: Листовка:

Черният дроб е главният орган, отговорен за защитата на организма от токсини. Стига да се спазва целесъобразен начин на живот, черният дроб изпълнява тази своя функция перфектно. Но в резултат от фактори като лошо хранене, редовна употреба на алкохол, прием на лекарства и др., той се претоварва, уврежда се и не функционира нормално.

Какви са ползите на LG Cleanse Formula (Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула) по отношение на черния дроб и жлъчния мехур:

- Проявява силно очистително и противовъзпалително действие.

- Благодарение на антиоксидантния си ефект, допринася за защитата на чернодробните клетки от увреждане.

- Спомага за намаляване на риска от образуване на камъни в жлъчния мехур.

- Допринася за оптималните функции на черния дроб и жлъчния мехур.

- Осигурява стабилна защита срещу токсините.

- Насърчава отделянето на жлъчка, благодарение на което се оптимизират процесите на храносмилане и обработка на храната.

- Оптимизира перисталтиката и оказва леко изразено лаксативно действие, което насърчава пречистването на храносмилателната система.

- Допринася за редуциране на високите нива на холестерола.

- Тъй като съдейства на черния дроб оптимално да филтрира токсините, може да има благоприятно въздействие и върху състоянието на кожата, особено в случаите на акне, дерматити и др.