ВИТАСЛИМ LIGHT капс.500мг.х30
14.80 лв.
Поръчай

Лека формула със силно действие

Vitaslim LIGHT e лесният начин за отслабване. Той осигурява ефективно стопяване на излишните килограми без драстични промени в начина на живот и без излишни лишения.

Потискайки апетита, той "изяжда" най-големия враг на тънката талия – глада. Благодарение на комбинираната си и изключително лека формула от само три съставки – PinnoThin™, CLA и гугул, Vitaslim LIGHT атакува килограмите на два фронта едновременно. Той намалява количеството на изяжданата храна и увеличава изгорените калории. Действието му е многократно по-бързо и пълноценно, защото съставките са в специална течна форма (патентована технология LICAPS на Capsugel).

По-малко храна без глад

Благодарение на PinnoThin™ Vitaslim LIGHT потиска чувството на глад и така ефективно предпазва от преяждане. Засилва усещането за ситост и балансира храненето. Помага за лесно засищане със значително по-малко храна. Резултатът е по-малко приети калории без усещане за гладуване.

Стопяване на мазнините

Второто действие на Vitaslim LIGHT е изгаряне на мазнините. Комбинацията от активните съставки CLA и гугул подобрява метаболизма и обмяната на веществата и ускорява топенето на подкожните мастни натрупвания. Тя превръща мазнините в мускули. Тялото става по-оформено и стройно. Vitaslim LIGHT изгаря мазнините и при покой на тялото (дори по време на сън).

PinnoThin™ e растително масло, получено от ядките на Корейски бор (Korean pine). То е богато на дълговерижни полиненаситени мастни киселини и на специфична пиноленова мастна киселина. Поредица клинични изследвания потвърждават ефективността на тази изцяло натурална съставка да потиска апетита и създава чувство за ситост. При изследванията е установено осезаемо намаляване на желанието за консумиране на храна 30–40 минути след прием. По този начин PinnoThin™ бързо намалява чувството на глад, спомага да се ограничи приемът на храна, а от там и по-малко излишни калории.

CLA (Конюгираната линолова киселина) подпомага ефективното редуциране на теглото, като стопира процеса на складиране и натрупване на мазнини в организма. Стимулира изгарянето на вече натрупаните мазнини в мускулите, като по този начин осигурява енергия. В резултат на това се инициира горенето на телесните мазнини и трайно стопява излишните килограми. Работи особено ефективно в областта на ханша, бедрата и корема. Ускорява процесите на горене и през нощта, което способства активно редуциране на теглото дори и по време на сън.

Гугул – екзотично дръвче, чиято смола е ключов компонент в древната индийска Аюрведа медицина. Активното вещество гугулстерон изгаря излишните мазнини, запазвайки мускулната тъкан непокътната, ускорява метаболизма и има силно детоксикиращо действие. Благодарение на тези свои качества гугулът е изключително ефективно средство за топене на килограми.

Съчетаното действие на трите съставки осигурява ефективно намаляване на телесното тегло.

Идентификатор: 3008 Категория: Производител: Листовка:

 

 

СЪСТАВ

 
КОЛИЧЕСТВО
в 1 капсула
 
   
     
   
   

ен желатин).