1. Начало
  2. Лична грижа
  3. Медицински уреди

Медицински уреди

В този раздел ще намерите широка гама продукти за измерване на температура, кръвно налягане, пулс или кръвна захар, пречистватели за въздух. 

Точното измерване може да е жизненоважно понякога, затова ние препоръчваме само утвърдени марки в областта.

В категория апарати за кръвно налягане предлагаме широка гама апарати от SendoMicrolifeOmron, допълнителна функционалност към тях може да бъде наличие на пулсоксиметър. Той може да бъде закупен и отделно.

За измерване на кръвната захар и инсулинова резистентност - BionimeCodefree, Contour Plus

Предлагаме широка гама термометри - безконтактни термометри, дигитални термометри за деца и възрастни.

Въздухопречиствателите се открояват все по-често като необходимост за комфорта и здравето на отделния индивид, особено за тези, които живеят в големи градове. При нас може да намерите въздухопречистватели от Airfree.

Инхалаторът е другия уред, който затвърждава позициите си на необходимост вкъщи. Все по-честите ларингитно - ринитни болестни състояния налагат нуждата му. Удобни за използване както от деца, така и от възрастни. Марки, на които ние сме се доверили като наши партньори - LaicaMicrolifeOmronZano.

Всички уреди са с включена гаранция.


Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ и опциите за управлението им може да намерите в раздела Общи условия