1. Начало
 2. Лична грижа
 3. Тестове и консумативи

Тестове и консумативи

В тази категория ще намерите богата гама тестове за диагностика и консумативи:

 • бързи антигенни тестове;
 • тест за наркотици;
 • тест за бременност;
 • тест за овулация;
 • предпазни маски;
 • лейкопласт;
 • пластир за лечение на кокоши трън и брадавици;
 • лепенка за херпес;
 • стерилни превръзки и марли.

Тестовете за наркотици улавят наличие на наркотични и опиатни вещества, които се съдържат в урината или слюнката. Те могат отчитат положителен резултат при употреба на: хероин, морфин, кодеин, маково семе, амфетамини, метадон, кокаин, екстази и други.

Бързите антигенни тестове се наложиха с високи обороти като полезни за диагностиране в домашни условия, удобни за употреба те могат да бъдат използвани от цялото семейство. Прецизни и точни.

Тестовете за бременност са най-бързият и лесен начин за откриване на бременност. Възможно е да се направи по всяко време, но за най-точен резултат се препоръчва рано сутрин, през първия ден от закъснението на цикъла. Някои тестове могат да отчетат верен резултат и по-рано. Тестът за бременност действа като открива хормона на бременността hCG в урината. Времето за отчитане е около 5 минути.

Тестът за овулация е подходящ за всички, които искат да имат дете. Той помага правилно да планирате бременността. Използването на домашен тест за овулация е бърз и удобен начин за планиране. Успява да покаже най-подходящите дни за зачеване като открива пика на лутеинизиращия хормон. Денят преди овулацията и денят на овулацията са най-фертилните дни, в които шансът да забременеете е най-голям.

Предпазните маски за лице се използват за защита на носа и устата от замърсена среда (фини прахови частици, аерозоли, дим, прах, мъгла, в неопасни среди).

Лейкопласт, лепенки, пластири, стерилни превръзки и марли се използват за защита на рани. При нас ще откриете богата гама водоустойчиви, дишащи, стерилни лейкопласти. Също така предлагаме специални пластири/лепенки за лечение и профилактика на мазоли, кокоши трън, брадавици или херпес. 


Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ и опциите за управлението им може да намерите в раздела Общи условия