1. Начало
 2. Здравни проблеми
 3. Болка
 4. Лечебни кремове
  Филтрирай по:
 • Марка

Лечебни кремове

Спортта е доказано най-ефективния начин да избегнем редица заболявания, сред които наднормено тегло, високо кръвно налягане, диабет и още много други.
Физическите активности не рядко водят до разтежения, изкълчвания и травми, болезнени за нас. Фармацевтичната индустрия се е погрижила леките форми да можем да третираме с болкоуспокояващи средства с различни активни съставки.

 • Кремове и мехлеми на основата на планински клек, арника, витамин е, ментол и камфор - такъв вид са продуктите на Allga San. Усилва циркулацията и подобрява кръвообращението; притежава противовъзпалително действие; оказва обезболяващ ефект; действа антибактериално и противогъбично; има експекторантно действие.
  Този гел се оказва изключително добър при лечебен масаж на врата, гърба и кръста. Първоначално настъпва леко охлаждане, след това загряване и обезболяване, което веднага редуцира болката. Ефикасен е при неврогенни и мускулни болки, след преумора и простуда.
 • Кремове и мехлеми на основата на нестероидни противовъзпалителни средства ибупрофен и левоментол. С бърз и дълготраен болкоуспокояващ ефект, такъв продукт e Deep Relief.
 • Кремове и мехлеми на основата на диклофенак натрии - подходящи при ревматични заболявания на меките тъкани и дегенеративни ставни заболявания (артроза на големите и малки стави) на крайниците и в
  областта на гръбначния стълб, както и спортни и битови травми (навяхвания, контузии, разтягания). Продукт с такива съставки е Diclac 5% gel.
 • Кремове и мехлеми на основата на нестероидно противовъзпалително средство на основата кетопрофен. Гелът бързо облекчава болки, причинени от спортни и битови травми; болки в кръста и гърба; мускулна треска.
 • Кремове и мехлеми на основата на нестероидни противовъзпалителни средства ибупрофен и солкетал. Подходящи при: спортни травми; ревматични заболявания; дегенеративни и възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат и околоставните меки тъкани. Такива продукти са Ибутоп крем.
Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ и опциите за управлението им може да намерите в раздела Общи условия