1. Начало
  2. Phyto

Phyto

Phyto е козметична марка за коса, създадена от френския визионер Патрик Алес. Като коафьор в известен парижански квартал, той има наблюдения върху косите на клиентите си и същеврененно върху ръцете на колегите си. Така в него се ражда идеята за козметика за коса, която щади и не вреди. Той знае колко положително се отразяват растенията върху кожата и е мотивиран да потвърди този факт и за косата. 

Phyto е козметика за коса, използваща иновации и силата на растенията и не използва силикони, сулфати, парабени, феноксиетанол, нефохимични производни, фталати , EDTA. Красивата коса не може да съществува без здрав скалп. Тя трябва да бъде подхранена от косъма до върха, взимайки предвид екосистемата и нуждите й. 

Отличителна черта на козметиката е високата концентрация на активни съставки, извлечени чрез собствена технология и ноу-хау. Заменя водата в състава на своите продукти с растения за получаване на уникални формули с висока концентрация на активни съставки за максимален ефект.


Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване. Повече информация за „бисквитките“ и опциите за управлението им може да намерите в раздела Общи условия